Consiliul raional Rezina, în susținerea tinerilor specialiști

IMG_0186 (resized)Este deja o tradiție formată când Consiliul raional Rezina participă la  susținerea tinerilor specialiști încadrați în instituțiile bugetare din raionul Rezina.

IMG_0179 (resized)Astfel, prin decizia CR Rezina nr. 6/5 din 06 decembrie 2017,  din fondul de rezervă al Consiliului raional Rezina s-a alocat suma de 29 mii de lei pentru acordarea ajutoarelor financiare tinerilor specialiști angajați ai IMSP SR Rezina.

IMG_0207 (resized)Astăzi, președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, a oferit mijloace financiare la 13 tineri specialiști, angajați în cadrul Spitalului raional Rezina, în prezența consilierilor din cadrul Consiliului de Tineret al raionului Rezina.

IMG_0210 (resized)În acest context, președintele a accentuat că depune efort pentru a atrage tinerii în raionul Rezina și evident că este foarte plăcut atunci când tinerii se reîntorc și activează acasă. A ținut să anunțe, că Consiliul raional și-a propus ca tinerii să fie motivați și încurajați cu o sumă de bani.

IMG_0171 (resized)Eleonora Graur a mai vorbit și despre proiectul Locuințe sociale, care este o prioritate pentru tinerii specialiștiși, chiar i-a încurajat să depună pachetul de documente.

IMG_0168 (resized)Pe final, președintele raionului le-a dorit tuturor succese și a accentuat că, unul din scopurile propuse de  administrația publică locală este de identificat mai multe modalități pentru a susține și atrage tinerii specialiști în raionul Rezina.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s