,,De la inimă la inimă” la inaugurarea festivă a Pomului de Crăciun

IMG_9599 (Copy)aSâmbătă, 16 decembrie, în orașul Rezina a avut loc inaugurarea festivă a Pomului de Crăciun în piața centrală a localității.

IMG_9520 (Copy)Startul sărbătorii au dat-o crăciunițele de la cercul de dans modern şi sportiv ”Just Dance”, conducător – Carolina Pancenco.

IMG_9662 (Copy)Prezent la sărbătoare, primarul de Rezina, Simion Tatarov, a salutat toți locuitorii, accentuând că a devenit deja o tradiție frumoasă ca împreună cu toți cetățenii „să aprindem luminile și să dăm startul sărbătorilor de iarnă”. Le-a dorit tuturor sănătate și cu această ocazie să reușească să se adune în căminele familiale, alături de cei dragi, pentru a face o totalizare a succeselor și insucceselor înregistrate pe parcursul anului.       Locuitorii, dar și oaspeții prezenți la eveniment, au beneficiat de cârnăciori, plăcințele și vin fiert, iar pentru cei micuți a fost organizat un program deosebit, alături de Moș Crăciun, Crăciunița și animatori.

IMG_9630 (Copy)Președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, a salutat copiii, părinții, bunicii prezenți la sărbătoare, accentuând că magia sărbătorilor de Crăciun vin întotdeauna cu multe bucurii în suflet și cu lumină. A adus sincere felicitări cu ocazia sărbătorilor care bat la geam, dorindu-le tuturor ca să privească în urmă cu înțelepciune, înainte cu speranța de a face lucruri bune. A menționat că și-a propus ca magia sărbătorilor să fie simțită în fiecare suflet și în fiecare casă, iar în continuare vor fi mai multe surprize frumoase.

IMG_9536 (Copy)A urmat o atmosferă de vis, unde Moș Crăciun și Crăciunița au realizat o adevărată magie, pe Pomul de Crăciun fiind aprinse sute de luminițe colorate, de sărbătoare.

IMG_9555 (Copy)Feeria sărbătorilor a fost susținută de cete de urători, concursuri și distracții pentru copii, care au fost răsplătiți cu dulciuri și daruri.

IMG_9671 (Copy)După cum a menționat președintele raionului în mesajul său de salut, că sfintele sărbători de iarnă ne motivează să fim mai buni, în prag de Crăciun, Eleonora Graur, cu suportul a trei agenți economici din teritoriu, și-a propus să aducă un strop de fericire în casele celor mai triști ca noi. ,,De la inimă la inimă” au fost înmânate daruri de sărbătoare pentru trei familii din raionul Rezina. Acestea au beneficiat de electrocasnice, scurte și dulciuri.

IMG_9679 (Copy)Sărbătoarea a culminat cu focuri de artificii, muzică și voie bună, iar copiii au beneficiat de daruri și o călătorie cu un trenuț imporvizat în jurul bradului.

IMG_9574 (Copy)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s