Modificări în implementarea legislației cu privire la protecția copilului aflat în dificultate

IMG_0086 (resized)Pe data de 21 decembrie, în sala de ședințe a Consiliului raional Rezina a avut loc o ședință-seminar, organizată de către Rodica Moraru, angajatul Ministerului Sănătății, Protecției Sociale și Familiei, cu primarii și asistenții sociali din localitățile raionului Rezina. În cadrul ședinței s-a discutat cu referire la unele modificări din Cadrul Normativ pentru implementarea Legii 140/ 2013 cu privire la protecția copilului aflat în dificultate.

IMG_0090 (resized)În debutul ședinței, președintele raionului Rezina, Eleonora Graur, a menționat că astfel de întruniri sunt absolut necesare. A îndemnat primarii localităților să atragă atenția asupra familiilor în care sunt copii în situații de risc. A ținut să mulțumească ministerului  pentru că dau dovadă de grijă și merg în raioane și anunță modificările care apar pe parcurs, a mulțumit și tuturor celor prezenți pentru receptivitate și interes.

IMG_0099 (resized) Primarii, secretarii din localități dar și asistenții sociali au profitat de această posibilitate de a avea în teritoriu reprezentantul Ministerului Sănătății, Protecției Sociale și Familiei, adresând toate întrebările cu care se confruntă.

IMG_0108 (resized)IMG_0106 (resized)a

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s