Seminar cu participarea bibliotecarilor

IMG_9921 (resized)La finele anului, în scopul desfășurării cu succes a diferitor activități ce caracterizează această perioadă, Secția Cultură a Consiliului raional Rezina organizează seminare metodice cu lucrătorii în domeniu. Astfel, după ce, acum câteva zile, la Rezina s-au întrunit lucrătorii caselor și căminelor de cultură, miercuri a venit rândul celor din biblioteci.

IMG_9892 (resized)Astfel, în debutul seminarului, Angela Racu, șeful Secției Cultură, a procedat la o retrospectivă a activității lucrătorilor de biblioteci în anul 2017, arătând-se mulțumită de evenimentele desfășurate în bibliotecile publice din raionul Rezina și gradul de vizibilitate al acestor instituții în comunitate.

IMG_9907 (resized)La fel, dumneaei a apreciat și receptivitatea primarilor referitor la implicarea în inițiativa ”1+1”, program în urma căruia instituțiile respective au beneficiat de diferite dispozitive IT, procurate de primării, pe care Programul ”Novateca” le-a dublat, astfel sporind considerabil capacitățile bibliotecilor noastre.

În continuare, participanții la seminar, la solicitarea administrației Secției Cultură, s-au dat cu părerea referitor la sărbătorirea Zilei Culturii Naționale, după care au trecut la subiectele din agenda zilei. Primordial a fost cel ”Cu privire la Cercetarea statistică anuală 6c”, nu mai puțin importante fiind și programul activităților culturale, care vor fi desfășurate în raion pe parcursul anului 2018, și aspectele abordate la compartimentul ”Diverse”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s