Acasă de Crăciun împreună cu Poliția Națională

Astăzi, 5 ianuarie, Poliția Națională, la inițiativa Prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip, angajații Poliției Naționale continuă Caravana de Craciun a Poliției pe întreg teritoriu țării, aducînd atmosfera sărbătorilor de iarnă în mai multe familii defavorizate.

Astfel, Direcția Poliție, colegii de la Inspectoratul Național de Patrulare, dar și cei de la Direcția Generală Securitate Publică, împart cele peste 2000 de pachete cu daruri ( dulciuri, biscuiți, fructe, sucuri, etc), oferite de către Primul Ministru Pavel Filip, copiilor din familiile social-vulnerabile, persoanelor în etate din Comrat, Bălți și Edineț. Acțiunea vine să aducă magia Crăciunului în casele oamenilor care se află în condiții dificile de trai.

Totodată, angajații Direcției Generale Securitate Publică profită de prilej și informează populația și copiii din centrele raionale, despre siguranța personală și siguranța rutieră, pe parcursul sărbătorilor de iarnă și în timpul vacanței.

În aceste zile mai mulți copii vor vizita gospodăriile cetățenilor cu felicitări și cete de colindători, fapt care va spori riscul de victimizare a lor și deposedarea de daruri și mijloace bănești câștigate.

Inspectoratul General al Poliției  recomandă cetăţenilor să apeleze, în caz de urgenţă, numărul unic 112 sau902  şi să se adreseze cu încredere celei mai apropiate unităţi de Poliție, ori de câte ori sesizează fapte ce pot afecta siguranţa publică.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s