Un milion de vizitatori la Târgul de Crăciun organizat de Guvern

Atmosfera de poveste de la primul Târg de Crăciun organizat în cele mai bune tradiții europene a atras 1.055.000 de vizitatori în primele trei săptămâni de la deschidere. 40% din această cifră include și numărul copiilor care au trăit bucuria sărbătorilor de iarnă la cel mai mare patinoar din Republica Moldova, la caruselul venețian, dar și la Căsuța lui Moș Crăciun.

Târgul de Crăciun se desfășoară până pe 14 ianuarie pe strada 31 august 1989, devenită în premieră pietonală în perimetrul străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și Aleksandr Pușkin.

În ultima zi a evenimentului va avea loc și Marea extargere a Tombolei de Crăciun, care va aduce multe cadouri prețioase. Câștigătorii vor fi desemnați prin extragere aleatorie, în prezența Comisiei de Organizare special create.

Doritorii de a obţine informaţii suplimentare despre Regulamentul Tombolei sunt rugați să acceseze www.targuldecraciun.md, să apeleze gratuit numărul de telefon 0-22-23-31-94 și/sau pe e-mail la moldovaconcert@gmail.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s