(FOTO) Bătaie de joc! Iată cum execută Victor Cibotari lucrările de termoizolare!

Victor Cibotari, Rezina, Miscarea Antimafie, Saharna, Cibotari Rezina, candidat la primar, Eleonora Graur, PDM Rezina, presedintele raionului rezina, consiliul rezina, rezina in pericol, rezina alerte, oameni din rezina

Fiind doar cu gândul la propiul buzunar și neavând respect pentru cei din jur, omul din Rezina care se vrea a fi de afaceri execută lucrări de termoizolare de cea mai proastă calitate! Este vorba de Victor Cibotari, care după ce a ratat în mai multe domenii, s-a apucat să schimbe la față casele din Rezina. Și culmea, chiar îi reușește, doar că mai mulți locatari au scris plângeri pe numele lui pentru lucrările de proastă calitate.

termoizolare, termoizolare rezina, termoizolare cibotari, eleonora graur, miscarea antimafie, sergiu mocanu

Pe lângă faptul că lucrările sale nu țin cont de partea estetică, mai sunt și necalitative. Mai mult ca atât, Victor Cibotari mai lucrează și ilegal, fără avize și acte în regulă, fapt pentru care a și fost amendat. Doar că Cibotari în loc să-și aducă afacerea în regulă, a acuzat că ar fi presat politic.

Anterior, Victor Cibotari și-a încercat norocul și în agricultură, însă a dat-o în bară, intrând în datorii. A fost ajutat de Victor Lupașcu, care i-a preluat tehnica agricolă, dar și datoriile, motiv pentru care Cibotari are acum obligații față de Lupașcu.

În satul de baștină, Saharna, Cibotari a intrat în mod ilegal în posesia unul lac, cu scopul de a-l curăța și transforma în zonă de agrement. Doar că într-un final, Cibotari a rupt digul lacului pentru a scoate tot peștele care l-a vândut. Banii i-a pus în buzunar, iar lacul l-a lăsat în voia sorții.

Alte așa-numite afaceri de care s-a apucat Cibotari mai sunt legate de mobilă și defrișarea arborilor. În cazul mobilei, acesta și-a asumat mai multe comenzi pe la diverse instituții de stat, cum ar fi școli și grădinițe, dar și oameni privați. Realiza însă mobilă necalitativă și nu se încadra în termenii promiși.

Din cauza acestor lucruri, ședințele de judecată au devenit un hobby pentru Victor Cibotari. Dar totodată, neseriozitatea lui i-au adus și supranumele de “prostul staului”. Mai ales după ultimele alegeri locale, la care nu a acumulat nici 100 din voturile locuitorilor orașului Rezina.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s