FOTO. În timp ce colegii săi de la Bălți au intrat în greva formei, primarul Usatîi se delectează la Moscova cu fructe de mare!

Fracțiunea Partidului Politic „Partidul Nostru” din Consiliul Municipal Bălți declară că, începând cu ziua de ieri, desfășoară greva foamei. După cum comunică vicepreședintele PN, Elena Grițco, decizia dată a venit în urma represiunilor la care au fost supuși consilierii PN din Consiliul Municipal Bălți.

Chiar dacă membrii PN Bălți riscă să moară de foame, liderul lor a fost surprins chiar azi de jurnaliștii de la Moscova cum se delecta cu mâncăruri foarte scumpe într-un restaurant de lux din capitală rusă. După cum se vede din pozele de mai jos, Renato își reconfirmă porecla de Balabol! Una spune pe facebook, și cu totul alta face în realitate.

erwt

Între timp, la Bălți e prima zi de greva foamei. Întinși pe saltele în incinta Primăriei, așa și-au petrecut noaptea consilierii greviști. Ilian Cașu, consilier în CM Chișinău din partea PN a publicat mai multe imagini cu situația grevei de la Bălți.

Menționăm că aleșii locali au anunțat că vor face greva foamei până vineri, la ședința consiliului, unde se va decide ziua organizării referendumului de demitere a primarului de Bălți.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s