Accident pe bulevardul Ștefan cel Mare, O persoană decedată. Momente de groază: „Șoferul troleibuzului a început să se roage”

Martorii spun că mai mulți trecători au sărit în ajutor, iar șoferul troleibuzului când a văzut că femeia nu mișcă a început să se roage.

„Eram la trecerea de pietoni de la intersecția bulevardului tefan cel Mare cu strada Serghei Lazo. La un moment dat, chiar în fața ochilor, un troleibuz cu mulți oameni a lovit în plină viteză o mașină albă (de model Dacia, dacă nu greșesc era taxi). S-a auzit o bubuitură, care mi-e greu s-o descriu, urmată de o liniște absolută. Neregulamentar a încercat să vireze la stânga șoferul automobilului alb. Mașina a fost aruncată la câteva zeci de metri. Impactul s-a produs în partea șoferului. În mașină erau trei persoane (dar nu sunt sigur). Un bărbat, am impresia, că a ieșit rapid. Nu pățise nimic, dar era în stare de șoc. Pe bancheta din spate mai era o femeie, care-și pierduse cunoștința, iar în față era șoferul care inițial nu dădea semne de viață, însă după, am văzut că se mișcă.

Nu despre asta voiam să zic, dar despre stările prin care au trecut oamenii implicați în acest accident și martorii. Șoferul troleibuzului, când a văzut că cei din mașină nu fac nicio mișcare, și-a pus mâinile în cap și a început să se roage. Un bărbat striga disperat, la cei care au venit în ajutor, să verifice dacă femeia respiră și să vadă în ce stare este șoferul. Cel mai mult m-a impresionat reacția trecătorilor și a altor șoferi. Toți s-au mobilizat rapid. Unii sunau la ambulanță, alții la poliție, cineva turna apă peste șofer, iar altcineva verifica pulsul femeii, care încă stătea nemișcată în mașină. Nimeni nu a început să fotografieze sau să filmeze. Iar în era noastră (a internetului) asta deja înseamnă foarte mult. N-au atins șoferul, ca să nu-i facă mai rău. Câteva persoane au încercat să fluidizeze traficul, pentru că s-au creat ambuteiaje în ambele direcții”, a scris jurnalistul Dorin Galben.

 Un dintre victimele accidentului de pe Ștefan cel Mare a decedat în drum spre spital. Este vorba de o femeie în vârstă de 54 de ani.Potrivit oamenilor legii, șoferul taxiului, în vârstă de 38 de ani, a fost spitalizat în stare gravă cu multiple traumatisme.

Cu leziuni ușoare s-a ales soțul femeii, care se afla pe scaunul pasagerului din față.

Accident violent pe bulevardul Ștefan cel Mare. Un troleibuz s-a tamponat violent cu un automobil. Impactul a avut loc cu puțin timp în urmă.

Potrivit primelor informații, cel puțin două persoane sunt rănite. Martorii spun că la fața locului au venit două ambulanțe.

Încă nu se știe cum a avut loc accidentul.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s