A dat dovadă de sânge rece. Un poliţist de frontieră din Ocniţa şi-a ajutat soţia să nască

Un poliţist de frontieră din Ocniţa a dat dovadă de sânge rece şi şi-a ajutat soţia să nască cel de-al treilea copil. Femeia, şi ea agent de frontieră, a adus pe lume, acasă, un băiețel perfect sănătos de trei kilograme și cinci sute de grame, scrie PRIME.

Anastasia Levco susţine că i-a venit sorocul cu aproape o săptămână înainte de data programată de medici. A sunat la salvare, dar şi-a dat seama imediat că nu mai ajunge la spital. Astfel, a fost moşită de soţul ei, iar medicii de la ambulanţă au ajuns după ce copilul a venit pe lume.

“Nici nu știu când am reușit, că el a plecat repede la baie, și-a spălat mâinile și practic s-au întâmplat niște lucruri foarte repede, nu știu, poate că am avut și cugetul de la Dumnezeu, cam ce am trebui să facem una după alta. S-a născut bebe, mi l-a pus pe burtică și în trei minute a venit și ambulanța”, a zis mama copilului Anstasia Levco.

Roman Levco afirmă că i-au fost de mare folos tehnicile de prim ajutor pe care le-a însuşit la serviciu.

“Cum îmi aduceam aminte așa și făceam. Ca un fel de exerciții s-a primit. Trebuie să faci așa, trebuie să faci așa, gata tot normal. Slava Domnului că tot normal”, a spus tatăl copilului Roman Levco.

Femeia şi nou-născutul se simt bine. Ei au revenit acasă după ce au fost internaţi la Spitalul din Ocnița pentru investigații.

“Avem un copilaș sănătos, de trei cinci sute kilograme, 53 de centimetri. Perfect sănătoși, eu m-am ridicat la câteva minute după investigații, mă simțeam foarte bine”, a afirmat mama copilului Anstasia Levco.

Soţii Levco mai au doi băieți, de un an şi respectiv șapte ani.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s