(Foto) Viteza face victime la Soroca. Un bărbat şi un copil de 2 anişori au ajuns la spital, după ce o Toyota a intrat într-un copac

Un şofer din Capitală, dar şi pasagera sa, o minoră în vârstă de numai 2 anişori, au ajuns la spital cu mai multe traumatisme, după ce automobilul cu care se deplasau, s-a izbit într-un copac. Accidentul a avut loc duminică, 4 martie, în jurul orei 12:40, în localitatea Voloviţa din raionul Soroca, scrie ImpactTV. 

Potrivit poliţiei, şoferul în vârstă de 31 de ani, se deplasa cu viteză excesivă la volanul unui automobil de model Toyota Avensis, când din neatenjţie a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a derapate de pe traseu şi s-a izbit violent într-un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, automobilul a fost uşor avariat, iar bărbatul şi copilul au fost transportaţi la spital cu diverse traumatisme. Şoferul a fost diagnosticat cu o fractură femurului pe stânga, iar copila s-a ales cu o traumă cranio-cerebrală și comoție cerebrală.

IBTF88161

QTGU61221-990x743

Şoferul a fost supus testului alcooloscopic cu un aparat „Drager ”, iar rezultatele au arătat că acesta nu consumase alcool înainte de a urca la volan.
Oamenii legii urmează să cerceteze cazul şi să stabilească toate circumstanţele în care s-a produs impactul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s