PARTIDUL PLATFORMA DA ÎȘI VA ANUNȚA ASTĂZI CANDIDATUL PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL CAPITALEI

Platforma Demnitatea și Adevăr va avea propriul candidat la alegerile pentru funcția de primar al capitalei, iar numele lui va fi anunțat astăzi, într-o conferință de presă, scrie Telegraph Moldova.

Decizia asupra candidaturii a fost luată de Consiliul Politic Național al Platformei DA, care s-a întrunit în ședință de lucru, sâmbătă, 3 martie, scrie radiochisinau.

Pe agendă au fost și discuții referitoare la alegerea primarului în municipiul Bălți, dar în această privință nu se dau mai multe detalii în comunicatul emis de formațiune.

Comisia Electorală Centrală a anunțat anterior că examinează demersurile depuse privind demisia primarilor de Chișinău și Bălți și că va face o estimare a cheltuielilor necesare pentru organizarea alegerilor locale noi în cele două municipii. Totodată, reprezentanții CEC au subliniat că bani pentru desfășurarea scrutinelor nu sunt planificați în bugetul de stat.

Amintim că Partidul „AS” și Platforma DA au anunțat că vor desemna un candidat comun pentru alegerile anticipate din Chișinău. Doar că ambele formațiuni au dat de înțeles că plănuiesc să participe la scrutinul care va avea loc la Chișinău în timpul apropiat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s