Au furat 33 mii de lei dintr-un butic din Chișinău, apoi l-au incendiat. Doi bărbați și o femeie, reținuți// VIDEO

Doi bărbați de 22 ani și respectiv 32 ani și o femeie în vârstă de 36 ani au fost reținuți de polițiștii capitalei, după ce au jefuit un butic specializat în vânzarea produselor cosmetice și chimice, după care l-au incendiat. Indivizii au fost escortați la Inspectorat pentru audieri.

Incidentul a avut loc pe 2 ianuarie, când polițiștii sectorului Râșcani mun.Chișinău au fost alertați că pe strada N.Dimo arde un butic. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea cazului. La fața locului după stingerea incendiului de către pompieri, forțele de ordine au stabilit că a fost incendiat intenționat.

În cadrul investigațiilor, polițiștii au acumulat probe suficiente ce demonstrează complicitatea celor trei în acest caz.

Fiind audiați de forțele de ordine, suspecții și-au recunoscut vinovăția, comunicând că au pătruns în butic de unde au sustras mijloace financiare în sumă de 33 600 lei, după care au incendiat chioșcul pentru a tăinui infracțiunea. Astfel, agentul economic a suportat un prejudiciu de 107 300 lei.

Totodată poliţiştii desfăşoară investigaţii suplimentare de stabilire a complicităţii acestora în alte cazuri înregistrate pe teritoriul capitalei.

În acest context a fost pornită cauză penală pentru furt. Conform legislației în vigoare bănuiții riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

VEZI VIDEO AICI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s