CÂT CÂNTĂREȘTE DEFAPT UN PACHET DE 1KG DE ZAHĂR „DOMNIȚA”. VEI FI SURPRINS DE REZULTAT!

V-ați gândit vreodată cât cântărește un pachet de 1 kg de zahăr? Sigur că nu, dacă scrie pe el că are 1 kg, atunci normal ar trebui să cântărească 1000 de grame, adică un kilogram.

Un experiment al unui internaut pe nume Andrei Moiseenco a demonstrat că de fapt un pachet standard de zahăr Domnița cântărește în jur de 910-915 grame, adică suntem fraieriți cu aproximativ 100 de grame de zahăr.

2cantar

În comentarii către postare, unii internauți au încercat să convingă autorul că s-ar putea să nu aibă dreptate, astfel unii au încercat să dea vina pe cântarul care s-ar putea să fie chinezesc, deci contrafăcut și ar arăta date eronate sau poate pachetul de zahăr este spart și s-a scurs acele 100 de grame de zahăr. Unii chiar au mers la magazin să cumpere un pachet pe care să îl cântărească pentru a demonstra că de fapt, pachetul de zahăr Domnița are un kilogram.

Din pozele postate la comentarii, se arată că majoritatea pachetelor cumpărate au peste un kilogram, fie cu un gram mai mult sau chiar cu 20 de grame.

3cintar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s