Ne așteaptă o săptămână dificilă. La ce telefon pot suna chișinăuienii

Primarul general Silvia Radu a convocat un comandament de iarnă în Chișinău, având în vedere fenomenele meteo înregistrate în capitală şi avetizarile emise de meteorologi. Potrivit unui anunț, va avea loc în această seară, începând cu ora 17:30.

Ţinând cont de prognoza meteorologilor care anunţă ninsori şi temperaturi scăzute pe parcursul întregii săptămâni, primarul general interimar a solicitat pretorilor de sector şi tuturor serviciilor să rămână în continuare în teren, să monitorizeze situaţia şi să se intervină conform planului stabilit. De asemenea, edilul a cerut ca operatorii de deszăpezire să degajeze zăpada de pe marginea străzilor.

În altă ordine de idei, Silvia Radu, a atenţionat pretorii de sector să informeze persoanele fizice şi agenţii economici şi să asigure că operatorii privaţi vor curăţa zăpada de pe trotuarele aferente imobilelor pe care le deţin sau le administrează pentru a evita formarea gheţuşului, conform obligaţiilor legale ce le revin.

Pe această cale, locuitorii sunt informață că în caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s