VIDEO // DETALII despre EXPLOZIA din magazin, soldată cu doi MORȚI: Un cumpărător, supărat pe vânzătoare, a scăpat o grenadă din mâini

8fe49cd91cb637dab479c7697c1e403f

UPDATE // Surse din cadrul Poliției au declarat pentru Ziarul NAȚIONAL că, potrivit primelor informații, un cumpărător a vrut să amenințe vânzătoarea cu grenada, pentru că aceasta ar fi refuzat să-i dea băutură. Bărbatul a scăpat grenada, care a explodat și l-a omorât. Bilanțul tragediei este de doi morți și doi răniți scrie Ziarul NATIONAL.

O explozie produsă cu puțin timp în urmă într-un magazin amplasat la intersecția străzilor Armeană cu Alexei Mateevici, vizavi de Cimitirul Central, ar fi luat viața a doua persoane.

Un internaut, Dumitru Dediu, a postat imagini video pe Facebook în care pot fi văzute două cadavre – unul lângă o mașină parcată în fața magazinului și altul pe pragul localului.

Internautul spune că una dintre persoane ar fi fost un trecător care mergea pe alături în momentul în care s-a produs explozia.

Solicitată de Ziarul NAȚIONAL, Natalia Stati de la Serviciul de presă al Poliției Capitalei a confirmat că a existat un asemenea apel la poliție și ne-a spus că oamenii legii au mers acum la fața locului.

Vom reveni cu detalii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s