Descoperire macabră la Vadul lui Vodă. Cadavrul unui bărbat, găsit de vecini împuşcat în gât

Cadavrul unui bărbat a fost găsit de vecini zăcând fără suflare în propriul apartament, după ce şi-ar fi tras un glonte în regiunea gâtului. Descoperirea macabră a avut loc în seara zilei de ieri, 20 martie, într-un apartament, din orăşelul Vadul lui Vodă, municipiul Chişinău.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, a declarat pentru ImpactTV.MD că vecinii au depistat cadavrul bărbatului, după care au alertat poliţia.

„La faţa locului s-a deplasat Grupa Operativă din cadrul IP Ciocana, unde au găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 80 de ani. Preliminar se cunoaşte că bărbatul locuia de unul singur, iar în seara zilei de ieri, din motive încă necunoscute de anchetă, acesta ar fi efectuat o împuşcătură în regiunea gâtului cu un pistol de model Reck. Împuşcătura a fost fatală, iar bărbatul a decedat pe loc”, a precizat Stati.

Oamenii legii iau în calcul versiunea că ar fi vorba despre un suicid, însă toate circumstanţele în care a decedat bărbatul, urmează să se stabilească la finalizarea anchetei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s