Prognoza meteo: Pe 22 martie ne așteaptă temperaturi modeste și scăzute

Vremea se mai îndreaptă nițel, iar soarele începe ușor să-și facă loc pe cer. Totuși, cele trei coduri galbene, de frig, ninsori și vânt rămân valabile până pe data de 23 Martie. Până se trezește primăvara la viață, nu ne rămâne decât să profităm de acest tablou de iarnă, chiar dacă șoferii nu sunt cei mai încântați. Cert este că temperaturile rămân scăzute și modeste, iar vântul va sufla ușor din Nord-Vest.

În nordul țării vremea va fi destul de rece, dar cerul se va menține senin de-a lungul zilei. Dimineața se vor înregistra -8 grade, iar la orele amiezii -1 grad.

În centru vremea va fi schimbătoare și geroasă. Dimineața va fi posomorâtă cu -6 grade în termometre, iar la amiază va fi senin și se vor înregistra 1 grad.

Vreme instabilă va fi și în sudul țării. Dimineața va fi senină cu -4 grade, dar până la prânz norii se vor înmulți și vom avea parte de 2 grade.

Cer senin vom avea și în capitală, totuși temperaturile rămân modeste. La noapte se vor înregistra -3 grade, iar pe timp de zi vor fi -2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s