Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă ar fi din nou împreună

Surse apropiate celor doi susțin că Anișoara Loghin ar fi revenit la Dorin Chirtoacă.

Deși nici Anișoara Loghin și nici Dorin Chirtoacă nu au făcut declarații la acest subiect, surse apropiate celor doi susțin că ei sînt din nou împreună, scrie Sputnik.md, cu referire la surse apropiate cuplului.

Împăcarea celor doi foști soți ar fi avut loc prin luna decembrie 2017, atunci cînd Dorin Chirtoacă era deja suspendat din funcția de primar general al Capitalei și probabil dispunea de mai mult timp liber pe care i l-a dedicat Anișoarei Loghin.

Sursele nu precizează dacă Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă și-au oficializat relația sau urmează de acum încolo să o facă.

Dacă sursele nu mint și cei doi cu adevărat s-au întrolocat, așa cum se spune în popor, atunci nouă nu ne rămîne decît să-i felicităm și să le urăm, din nou, casă de piatră și să-i ajute Dumnezeu.

Faptul că Anișoara a revenit la el este incontestabil pentru Dorin o consolare. Dacă acum cîteva luni el era și fără funcția de primar, și fără Anișoara, acum, cel puțin, nevasta a revenit la el.

Cei doi s-au căsătorit la sfîrșitul lunii mai a anului 2016. Nunta a fost organizată într-un local de lux din Chişinău şi la ea au participat deputaţi, miniştri, angajaţi ai Primăriei Capitalei, membri ai Partidului Liberal. Chirtoacă a cerut-o în căsătorie pe Loghin în luna august 2015 în Piaţa Marii Adunări Naţionale, în timpul unui concert dedicat Zilei Limbii.

Căsnicia acestuia cu ziarista nu a durat nici 5 luni. Liberalul a anunţat pe 8 octombrie 2016 că împreună cu Loghin au decis să divorţeze fără ca să anunţe motivele.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s