Bucurie, lumină și sărbătoare în fiecare casă

Paștele este sărbătoarea Luminii, în special pentru cei care au nevoie de căldură și speranță.

Cu ocazia luminoaselor sărbători pascale, devenind deja o tradiție, președintele raionului Rezina, Eleonora Graur și primarul de Rezina, Simion Tatarov, și-au propus să aducă mai multă bucurie în mai multe familii din raionul Rezina.

Chiar de dimineață, conducătorii au mers pe la casele oamenilor și li-au umplut inima de bucurie și speranță, dăruindu-le cele mai curate gânduri și mai sincere urări – să le fie întotdeauna calea luminată de razele Învierii, să aibă în viață multă armonie, să trăiască ani îndelungați cu sănătate, cu succese și numai bucurii.

Unii dintre beneficiari sunt singuri și uitați de soartă, și așteaptă cu drag sărbătorile ca să le aducă ceva de mâncare, și cel mai important să mai schimbe o vorbă, căci trăiesc în tăcere și rar le trece pragul cineva.

Cu zâmbetul pe buze și ochii înlăcrimați, beneficiarii i-au mulțumit președintelui raionului Rezina, Eleonora Graur, pentru că a găsit timp în aceste zile sfinte să fie alături de fiecare dintre ei și să aducă un pic de lumină în fiecare familie.

Cei doi conducători au mers să amplifice bucuria Învierii (prin daruri pascale și cuvinte frumoase, sincere, de felicitare) și în mai multe colective de muncă.

În anul acesta, de colete pascale au beneficiat în jur de 700 de familii din raion.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s